Catalunya Dades Weekend dins la Big Data Week 2013

involvedbadge2Del 22 al 28 d’abril tindrà lloc a Barcelona la Segona Edició del Festival Global de Dades Big Data Week, un espai on ciutadans, empreses, acadèmia i administració desenvoluparan i innovaran en nous models, productes i serveis basats en dades obertes de forma col·lectiva i per a milions d’usuaris.

A més, dins dels actes d’aquella setmana, el grup Catalunya Dades organitza el Catalunya Dades Weekend, del 26 al 28 d’abril, al Fab Lab de Barcelona, un entorn en el qual es podran aportar noves idees, col·laborar, construir i desenvolupar projectes que ens interessin a tots.

 

En aquest esdeveniment unirem diversos formats: un cap de setmana col·laboratiu inspirat en el Breakout, presentacions d’emprenedors com a l’Iniciador, algunes presentacions magistrals i microponències, a l’estil de PodCamp Barcelona. A més, l’esdeveniment servirà d’espai per establir relacions i contactes.

Serà un acte de caràcter multidisciplinari, és per això que convidem a venir tot tipus de perfils professionals (científics, tecnòlegs, visualitzadors, acadèmics, periodistes, comunicadors, empreses de dades i empreses, microempreses i Pimes que no es dediquin a les dades), no només tècnics. Les ponències i altres actes són totalment gratuïts.

Per participar cal registrar-se, visitar els Fòrums del Catalunya Dades Weekend i començar a fer propostes sobre els temes que més us interessi investigar o treballar. Hi trobareu:

  • Fòrum General per tractar dubtes, propostes, preguntes de caràcter general sobre el funcionament del Fòrum, del Catalunya Dades Weekend i del BigDataWeek 2013.
  • La Cuina del Weekend amb els Fòrums de les idees, projectes i problemes que s’analitzaran divendres a la tarda i es crearan equips per desenvolupar-los durant el cap de setmana.
  • El Taller del Weekend, que recollirà els projectes actius (que hagin aconseguit despertar l’interès dels participants i massa crítica en recursos per començar a treballar) i els casos d’èxit  (els que s’hagin aconseguit acabar o dels quals se n’hagi presentat un pla de viabilitat i sostenibilitat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s